Tippek, trükkök

9 ismerős, akit nem kell meghívnod az esküvődre

Lássuk be: egy esküvő drága, és hosszadalmas tervezést igényel. Miért is kellenek, hogy valaki olyan kerüljön fel a meghívottak listájára, aki nem áll közel a szívedhez?

invite ex to wedding hbaphotography Would Your Ex Make Your Wedding Guest List?

Összeszedtük azokat, akiket egész biztos felesleges meghívnod, ha éppen ürügyet keresnél a vendéglista megnyirbálásához:

A volt fiúd.

Még ha továbbra is beszélő viszonyban vagytok, egyáltalán nem kötelező meghívnod.

Anyukád barátnője, aki minden új bejegyzésedet lájkolja a Facebook-on, de akivel még sohasem találkoztál személyesen.

Nyilván szétinstagramozná a ceremóniát is, de mivel úgy is lesz profi fotósod, nyugodtan kihagyhatod.

A kozmetikusod.

Igen, intim kapcsolatban vagy vele, hiszen már mindent látott, amikor gyantáztatni voltál nála. Az esküvődet azért nem kell látnia.

Bárki, akivel évek óta nem beszéltél.

Tudjuk, milyen közel álltatok egymáshoz a kollégiumi szobatársaiddal a főiskola alatt, de ha a diplomaosztó óta nem tartottátok a kapcsolatot, nem muszáj ott lenniük. Különben sem szeretnéd felidézni a menyegződ napján a kolis bulik emlékeit.

A legjobb barátnőd legújabb hódítása.

Nyilván imádod a barátnődet, de ne gondold, hogy kötelességed meghívni az udvarlót is, ha csak nem néz ki komolynak a dolog. Végül is az esküvői képeidet még az unokáknak is mutogatni fogod. Szeretnél negyven év múlva azon gondolkozni, hogy ki lehet az az idegen pasi?

A szomszédok.

Ha nem ápolsz velük közelebbi kapcsolatot (mondjuk nem hívnád meg őket vacsorázni se), akkor nem fognak hiányozni. Majd küldesz nekik süteményt karácsonykor.

Bármelyik barátod, aki ellenségnek is elmenne.

Lehet egy kolléga vagy egy ismerős, akivel kijöttök annak ellenére, hogy nem is annyira titokban gyűlölitek egymást. Nem, nem kell 20.000Ft-ot költened a szórakoztatására. Tényleg a kétértelmű bókjainak az elemezgetésével szeretnéd tölteni életed egyik legszebb napját?

A munkatársad, aki jó eséllyel titokban szerelmes beléd.

Ha a leghalványabb gyanú is fennáll, hogy balhét fog csinálni – mondjuk feláll a szertartás kellős közepén, hogy megakadályozza az esküvőt, – akkor inkább ne kockáztass.

Bárki, akiről úgy gondolod, hogy nagyon szét fogja csapni magát.

Van, aki soha nem tudja, hol a határ. Elég lesz azt a rengeteg vendéget irányítgatni, nem fog hiányozni a nagypapával túl szexi táncot lejtő matt részeg barátnő.

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

A hét esküvője: Ildikó és Jan

Következő bejegyzés

Sztáresküvők az elmúlt hetekben