Bulvár

Cameron Diaz és Benji Madden esküvője

Megtört a jég Cameron Diaz világhírű színésznő számára, hiszen korábbi kijelentései ellenére, miszerint nem akar férjhez menni, január 5-én, hétfőn végül mégis összeházasodott a Good Charlotte rockbanda egyik alapító tagjával, Benji Maddennel.

article-0-200144AE00000578-768_634x786

A 42 éves celeb és 35 éves zenész tavaly május óta alkotnak egy párt, a lánykérés pedig mindössze karácsony előtt volt. A róluk megjelent fotókon jól látszik, hogy mennyire élvezik egymás társaságát, így nem túl meglepő ez a nagy sietség. Mindketten túl vannak már pár szerelmi csalódáson, Cameron exei között van pl. Justin Timberlake, Alex Rodriguez és Sean “P. Diddy” Combs is. Benjit sem kellett félteni, olyan hölgyemények parádéztak már az oldalán, mint Paris Hilton vagy Eliza Doolittle.

Cameron Diaz & Justin Timberlake

article-2220416-1596A70D000005DC-938_634x776

Cameron Diaz & Alex Rodriguez

Alex-Rodriguez-and-Cameron-Diaz-INF

 

Benji Madden & Paris Hilton

paris-hilton-benji-madden-11-6-08

 

Benji Madden & Eliza Doolittle

Benji+Madden+Eliza+Doolittle+Benji+Madden+iYbU7d-8zJSl

A menyegzőt egy baráti vacsora, lánybúcsú és egy exkluzív próbavacsora is megelőzte, egytől egyik Los Angeles környékén. Az esküvői készülődés már hétfő reggel megkezdődött, amikor virágot szállító autók bukkantak fel a pár otthonának környékén, valamint a híres esküvőszervező, Yifat Oren is tiszteletét tette. (A hölgy olyan hírességeknek szervezett már lagzit, mint Reese Witherspoon, Drew Barrymore, Natalie Portman vagy Anne Hathaway)

20150106intim-ime-a-bizonyitek-hogy

A pár persze próbálta titokban tartani a fennforgás okát, így azt mondták a kíváncsiskodóknak, hogy egy Golden Globe elő-partit tartanak, ezért a nagy nyüzsgés.

Az esküvő a luxus otthonban kapott helyet, míg a lakodalom helyszíne egy, az óriási hátsó kertben felépített sátor volt, ahol rengeteg fehér színű virág és gyertya adta meg a kellően ünnepélyes, ám szofisztikáltan romantikus hangulatot. A több, mint 90 vendég között ott volt többek között Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, valamint a vőlegény szintén híres iker bátyja, Joel Madden és celeb felesége, Nicole Richie is.

nicole_richie-15-400

A virágszirmok szórásában Joel és Nicole kislánya, Harlow segédkezett, míg a gyűrűket kisfiuk, Sparrow adta át a házasulandó párnak.

A kiszivárgó információk szerint az esküvő nagyon bensőséges hangulatú és kifejezetten romantikus volt, a vendégek mind nagyon jól érezték magukat, hiszen mind részesei voltak ennek a nagy napnak.

Ezidáig mindössze néhány fotó szivárgott ki a kerti előkészületekről, ám azokon is jól látható, hogy milyen stílusú dekoráció közepette mondta ki egymásnak a boldogító igent Hollywood legújabb házaspárja.

cameron-diaz-wedding (2)

Amint több fénykép is napvilágot lát, frissítjük a cikket, hogy naprakészek maradjatok! 😉

Addig is kommentben írjátok meg, szerintetek életre szóló lesz-e ez a frigy, vagy amilyen gyorsan jött, annyira gyorsan múlik majd a szerelem. Mi sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak, reméljük, végre mindketten révbe értek.

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Itt a legújabb esküvői fotó-trend!

Következő bejegyzés

2015 legjobb esküvői trendjei - 1. rész