Tippek, trükkök

2015 legjobb esküvői trendjei – 2. rész

Folytassuk hát a legjobb 2015-ös esküvői trendek felsorolását:

8. Családias étkezés

Alchemy-Fine-Events-Green-White-Modern-Wine-Country-Wedding13

Abban szerintem egyetérthetünk, hogy mennyire fontos a vendégek egymás közti interakciója, amit mi indít be a legjobban, ha nem a családias stílusú tálalás? Ez mindössze annyit tesz, hogy az étkeket asztalonként „mérik ki” a cateringesek, így a vacsora közben a násznép egy kis családként adogathatja körbe a tálakat, miközben szabadon folyhat a beszélgetés és az ismerkedés.

9. Kóstoló-kánaán

2014-12-03-brideandgroomwithfoodtruck-thumb

Az 1. részben már említettem, hogy a kóstoló-állomások megvalósítása a lagziban az új trend. Nos, nem csupán italokat, de ételeket is kínálhat a pár a vendégeinek. Ez által egy kis betekintést nyer a násznép a pár ízlésébe, továbbá lehetőségük nyílik arra, hogy akár különlegesebb ételeket is megkóstoljanak.

10. „Érints meg!” – textúra

2014-12-03-cakes-thumb

Különösen a rojtozott, hullámos és tüllel kialakított felületű torták. Igen, az esküvői torta a téma, pontosabban azok olyan jellegű díszítése, ami arra ösztönözné a szemlélődőt, hogy hozzáérjen: anyagból van-e, vagy ehető. Ezek a torták különlegesek, romantikusak, vagy éppen extravagánsak. A közös azonban az, hogy egytől egyik műalkotások. Egy plusz ötlet az extra-trendiségért: legyen a meghatározó szín a Marsala, amely a 2015-ös év Pantone színe lett.

11. Különleges ízek

cake-flavours

Ha már a tortáknál tartunk, ejtenék néhány szót a külső után a belsőről is. Nem muszáj leragadni a hagyományos ízeknél, emeletes torta esetén szintenként is választhatunk mást. A manapság egyre felkapottabb ízvarációk között van a mézes levendula, kókusz, cukkíni, vagy éppen az áfonya, chai tea latte, azték forró csokoládé és az almás pite. Nyami!!

12. Örökzöldek

How to Ditch Wedding Traditions

Manapság egyre több pár kéri a zenészeket arra, hogy régi klasszikusok modernebb változatait játsszák az esküvőn. Gondoljatok például Etta James nagysikerű slágerére, az At Last-re, ám akusztikus előadásban Jason Mraztől. De sorolhatnám még a régi dalok átiratait akár Elvis Presley-től vagy Aretha Franklintől.

13. Yacht Rock

2014-12-03-weddingband-thumb

Egy másik, igen csak felkapott lehetőség az úgy nevezett „Yacht Rock” stílus, amely most kezd csak igazán hódítani, bár a 70-es évek zenei stílusát tükrözik ezek a bandák. Nem hétköznapi zenéről van szó, ám elmondások szerint a tánctér mindig tele van. Ha valakit érdekelne, ajánlom a Yacht Rock Revue, a Hall & Oates, Kenny Loggins vagy a Doobie Brothers zenéjét.

14. Ízletes köszönetajándékok

6c666736c212c4631da19fc3738407f8

És itt most nem csupán a mini-lekvárról vagy a cukormázba mártott manduláról beszélek. 2015-ben egyre több esküvőn lehet majd látni egész kis mini-készleteket, amelyekből szabadon kialakíthat 1-1 tv-snack. Érdemes ezeknek utána nézni, hiszen rengeteg variáció létezik, különböző árfekvésben.

15. Fotósarok

myday.lt_fotobudele_1

Akinek belefér a költségvetésébe, mindenképpen érdemes egy klasszikus fotósarkot berendezni a vendégek számára. Ezt még feldobhatjuk különböző kellékekkel, kiegészítőkkel, mint a maszk, óriás szemüveg, vagy a bajusz. Személyes és különleges élménnyel gazdagíthatjuk a násznépet, ha ezt a megoldást választjuk.

Így, a 2. rész végén szerintem kis túlzással mindenki találhatott olyan ötletet, ami a kedvére való, és el tudná képzelni az esküvőjén. Kommentben írjátok meg, hogy kinek melyik pont lett a kedvence! 🙂

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

2015 legjobb esküvői trendjei - 1. rész

Következő bejegyzés

Milyen fotókat NE készíts az esküvődön!