ÉrdekességVideó

Bemutatkozik: Kazinczy Esküvői Ruhaszalon – Szeged

Szeged belvárosától mindössze néhány perces sétára található az a kis szentély, ahol Kazinczy Zsuzsanna nagy szeretettel segít a menyasszonyoknak a tökéletes ruha megtalálásában. 25 éve van a pályán, de lelkesedése a mai napig csillapíthatatlan és ragyogó szemekkel mesél szeretett szakmájáról: a ruhatervezésről. A WeLoveWeddings csapata egy rövidke délután alatt, szinte azonnal beleszeretett a helyből áradó eleganciába és a ruhák által sugárzott kifogástalan harmóniába.

A Boldogasszony sugárút 59. szám alatti szalon rengeteg egyedi tervezésű, kézzel készített ruhát rejt. Elvarázsol a menyasszonyi ruhák különleges hangulata, a mesébe illő környezet és az eladók kedvessége, szakértelme. A szalon immáron 11. éve szolgálja ki a házasulandók igényeit. Az üzlet legfontosabb küldetése a szépség és a harmónia megteremtése: egyetlen ruhadarabban. Az exkluzív és egyedi megjelenésen túl fontos továbbá a menyasszony komfortérzete, a kényelem, az apró motívumok, mozzanatok összehangolása és a tökéletes összhang mágikus ragyogásának szárnyalása.

Visszafogott vagy merész, hófehér vagy színes, gyöngyös vagy csipkés – a szalon teljes mértékben lefedi a lehető legtöbb stílust akár kölcsönzésre – akár vásárlásra adjuk a fejünket. A folyamatosan bővülő választék és az egyedi elképzelések alapján történő ruhamegvalósítás miatt, a Kazinczy Szalon Szeged egyik legjobb választása arra az esetre, ha az ara egy nem mindennapi csodában szeretne tündökölni az esküvőjén.

(a tökéletes vizuális élményhez érdemes a videó beállításainál a HD felbontást választani)

Az eladók készségesen segítenek a legelőnyösebb, legragyogóbb ruha megtalálásában és – ha szükséges – a kiegészítők végtelen kavalkádjában is útmutatást nyújtanak. A ruhán felül ugyanis nagyon fontosak a részletek. Fejdíszek, fátylak, ékszerek – ezek sem maradhatnak ki az esküvői megjelenésből. A polcok és a vitrinek számtalan lehetőséget kínálnak azoknak is, akik a megfelelő kiegészítő megtalálásának reménye miatt keresték fel az üzletet.

Minden a leggondosabban, legegyedibben megtervezett és elkészített ruhák varázsára épül. Akár egy kis ékszerdoboz, amiben minden egyes kő másképpen csillog.

Web: www.kazinczyszalon.hu

Facebook: Kazinczy Szalon

welovecha_banner

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Segítség! A vőlegényem nem aktív a szervezésben!

Következő bejegyzés

Esküvőre vagyok hivatalos – útmutató hölgyeknek nyári lakodalmakhoz!