JegyesfotózásValódi esküvők

Pre-wedding: Zsuzsi és Zoli jegyesfotói

A hét esküvőjére több, gyönyörű szép munkát is kaptunk, ezek a következő hetekben publikálásra is kerülnek oldalunkon. Azonban most egy új “rovatunk” a Jegyesfotózás első bejegyzését szeretnénk nektek bemutatni, amit Kaplonyi Tímea esküvői fotós küldött be szerkesztőségünknek.

Zsuzsi és Zoli jegyesképeinek története márciusban kezdődött, egy esküvői fotós workshopon. Ott ismertem meg Zsuzsit. Később váltottunk pár levelet, majd valahogy minden olyan természetszerűen alakult magától. Észre sem vettük és már a jegyes sorozatukat terveztük a festői Rabacban, Horvátországban, összekötve a mi nyaralásunkkal. Még több levél, készültünk, vártuk… Nagyon izgalmas része volt ez a sorozat elkészültének, bár azt hiszem mindketten a legjobb játékot kaptuk a kezünkbe ezzel a lehetőséggel… 🙂

Zsuzsi gyönyörű nő, tehetséges fotós, szép mozdulatok, szereti a kamerát és őt is a kamera. Zolival pedig tökéletesen kiegészítik egymást, pezseg körülöttük a levegő, nagyon jó párost alkotnak együtt. A fotózás napjára visszagondolva, mintha percek alatt zajlott volna le az egész, pedig órákat lehetne mesélni róla. Délelőtt budoir képeket készítettünk, majd Labin város szűk utcáin fotóztunk, délután a parton, este pedig ismét a szállodában. Álom helyzetben voltam aznap. Csak le kellett fotóznom a szerelmüket egy gyönyörű helyen. Tökéletes nap volt.

 

A teljes sorozat itt érhető el.

Kaplonyi Tímea Facebook oldala itt érhető el, Zentay Zsuzsi Facebook oldala pedig itt.

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Beszélgetés Csatai Gergő lufizsonglőrrel

Következő bejegyzés

Hogyan ápolj jó viszonyt az anyóssal?