ÉrdekességTippek szakértőnktől

3 milliárd éve a legragyogóbb újdonság a gyémántok világában

Forevermark gyémántok és ékszerek a FEIL-nél

Az újév – nem túlzás ezt állítani – egy igazi világszenzációval indult a FEIL Eljegyzési Gyűrű és Karikagyűrű Gyártó – és hazánk – számára.

A világ gyémántjainak 1%-a

Februártól egy világmárka került bevezetésre Magyarországon, a Forevermark, mely márkajelzést a világ gyémántjainak kevesebb, mint 1%-a nyerheti el. A De Beers Vállalatcsoport gyémántmárkája az Egyesült Királyságon kívül Európában egyedül Magyarországon elérhető, ráadásul 2500 cég közül mindössze 9 kaphatta meg a jogot a Forevermark gyémántok és ékszerek forgalmazására, és közöttük van a FEIL.

A FEIL káprázatos gyűrűi 0,14 ct felett Forevermark gyémánttal is kérhetők

A FEIL csapata méltán lehet büszke a Forevermarkkal létrejött partnerségre, hiszen a Forevermark a világ legkülönlegesebb, leggyönyörűbb gyémántjait hozza el. Ezt bizonyítja, hogy a világ gyémántjainak mindössze kevesebb, mint 1%-a válhat méltóvá arra, hogy Forevermark gyémánt lehessen. Így aki a magáénak tudhat egy Forevermark gyémántot, az elmondhatja magáról, hogy a világ kevesebb, mint 1%-ához tartozik. A Forevermark gyémántok egytől egyig gyönyörűek, ritkák, és felelős forrásból, konfliktusmentes lelőhelyről származnak – ezek alkotják a márka ígéretét.

A FEIL életében mérföldkőnek számít, hogy a Forevermark bizalmat szavazott a cégnek, hiszen a partnerség létrejöttéhez rendkívül szigorú elvárásoknak kellett megfelelniük, így a FEIL márka olyan világszíntű elismerésként könyvelheti el ezt a sikert, amely mögött több évtizedes munka áll.

A FEIL csapata Magyarország legnagyobb esküvő kiállításán, a Papp László Sportarénában

A Forevermark gyémántok azonban nemcsak szépségük és ritkaságuk miatt egyedülállóak, de a gyémántok szívébe rejtett egyedi jelölés is megkülönbözteti őket. A gyémántok táblájába ugyanis egy, a De Beers által szabadalmaztatott speciális és „top secret” technológia segítségével egy jelölés kerül, amely a Forevermark emblémából és egyedi azonosító számból áll.

Ez a jelölés csak egy kifejezetten erre a célra fejlesztett mikroszkóp segítségével látható – ugyanis az a haj vastagságának alig 1/5000-ed része – így a gyémánt szépségét nem befolyásolja. A gyémánt szívébe rejtett jelölés biztosíték a tulajdonosának, hogy olyan gyémántot visel, amely konfliktusmentes lelőhelyről származik, ígéret egy olyan gyémántra, amelyet a legmesszemenőbb gondossággal, kézzel válogattak, ezáltal gyönyörű, ritka, természetes és kezeletlen. Mivel az ígéretek a legfontosabb emberekhez és pillanatokhoz kötődnek az életben mozgatórugójuk pedig a bizalom, az elkötelezettség és a szeretet, a Forevermark gyémántok tökéletes megtestesítői az élet legfontosabb ígéreteinek.

 

Ennél fogva bárki büszkén ajándékozhat vagy viselhet Forevermark gyémántot egy életen át az ígéret szimbólumaként. A FEIL Eljegyzési Gyűrű és Karikagyűrű Gyártó ezentúl tehát a Forevermark ígéretével viseli a szívén gyűrűi sorsát.

 

 

A Forevermark kollekcióiban megtalálhatóak a legfontosabb emberi ígéreteket és érzelmeket jelképező gyűrűk, medálok és fülbevalók, ugyanakkor a FEIL saját, exkluzív modelljeit is lehetőség van Forevermark gyémánttal kérni – sőt, már készülnek a FEIL műhelyében azok a saját tervezésű, luxus kollekciók, amelyekből csak limitált darabszámú, Forevermark gyémánttal foglalt gyűrű lesz elérhető. Érdemes tehát követni a FEIL oldalait a legkáprázatosabb gyűrűkért, nyereményjátékokért, és meglepetésekért!

Névjegy

FEIL

Eljegyzési Gyűrű és Karikagyűrű Gyártó

FEIL-nevjegy

Budapest 1089, Gaál Mózes utca 5-7.

Szeged 6725, Vasgyár utca 6.

forevermark@feil.hu

facebook.com/feil.hu

instagram.com/feil.hu

+36 30 681 6784

karikagyűrűgyártó.hu

feil.hu

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Jó, ha tudod: Házassági szerződés!

Következő bejegyzés

Menyasszonyi kisokos: Esküvői ruhapróba!