InterjúTippek szakértőnktől

Ami a részeddé válik az „igen” kimondása után – a karikagyűrű

A karikagyűrűk vásárlásának idénye a tavaszi hónapok elején elkezdődik, hogy az esküvőszezonra már nyugodtan készülhessen a pár. A tökéletes, életre szóló karikagyűrű megtalálása és kiválasztása nemcsak financiális, hanem érzelmi döntés is. Szimbóluma mit sem változott az évszázadok során: a mai napig az örökkévalóságot jelképezi, ezért rendkívül fontos, hogy olyat válasszunk, amelyre bármikor örömmel pillantunk. Feil Attila ötvöst, gyémántgyűrű specialistát kérdeztük, melyek a legfontosabb szempontok a karikagyűrű vásárlásnál, és hogy mi is a Demo-gyűrű…

WLW: Csaknem 30 éves szakmai múlttal a hátad mögött hogy látod, az esküvő előtt mennyi idővel fordulnak a párok hozzátok, hogy megtalálják a tökéletes karikagyűrűt?

Feil Attila (FA): Azt javasoljuk a kedves pároknak, hogy érdemes három-négy hónappal a nagy nap előtt kiválasztani a karikagyűrűt. Ennek egyrészt praktikus okai vannak, hiszen ez idő alatt is lehetőségük van megtapasztalni – főként a férfiak esetében -, mennyire kényelmes az ékszer – még ha nem is hordják nap, mint nap az esküvő előtt -, így szükség esetén lehetőség van az esetleges korrekcióra is, hogy az igen kimondásakor valóban tökéletesen álljon.

Másrészt a karikagyűrű kiválasztása az érzelmi faktorból adódóan akár több körös döntési folyamat része is lehet, így nem ajánlott az utolsó pillanatra hagyni az elkészíttetését, hiszen a cél, hogy egy egész életre szóló ékszerre essen a választás. Szerencsére a tapasztalataink is azt mutatják, hogy a párok törekszenek felelős döntést hozni, ezért sokuknál a karikagyűrű vásárlás a legelsők között szerepel az esküvő megszervezésének listáján.

WLW: Milyen trendek hódítanak manapság?

FA: Manapság egyre tudatosabbak a párok, a hibátlan minőség mellett az egyediségre való törekvés kiemelkedő szempontok a vásárlásnál, így a párok egyre bátrabb igényekkel állnak elénk.

WLW: Milyen módon lehet egy gyűrűt egyedivé varázsolni?

FA: Megannyi módja létezik egy gyűrűpár egyedivé tételének. Variálhatunk a fémek színének arányaival, a felületkezeléssel, különleges véséseket és motívumokat álmodhatunk meg, a kövek számával, színével, formájával és elrendezésével pedig szinte határok nélkül játszhatunk. Népszerű megoldás a gyűrű belsejébe vagy külső felébe egyedi üzenetet vésetni, de ma már az átlagtól meredeken eltérő formák, pl. a négyszögletes gyűrűk is kivitelezhetőek.

Szerencsére elmondhatom, hogy a mi egyik legnagyobb erősségünk éppen az, hogy gyártóként nem szabunk határt a pároknak, a legelrugaszkodottabb elképzeléseket is megvalósítjuk, ők pedig ennek megfelelően egyre merészebb kívánságokkal keresnek meg minket.

WLW: Honnan tudhatja előre a pár, hogy az általuk megálmodott gyűrű a valóságban is megfelel majd az elképzeléseiknek?

FA: Jogos a kérdés, hiszen valóban roppant fontos, hogy az egyedileg megtervezett gyűrűt ne csak tervként lássák, de a vásárlást megelőzően fel is próbálhassák Ezért a FEIL egy páratlan lehetőséget hozott létre, miszerint egy úgynevezett Demo-gyűrűt készít a pár saját elképzelései alapján, egy minta példányt, amelyet megnézve eldönthetik, hogy megfelel-e az elképzeléseiknek.

Az meg hab a tortán, hogy a pár maga nevezheti el az általa megálmodott gyűrűt, ami később a tőlük kapott fantázianéven lesz megtalálható kínálatunkban. Úgy gondolom, ez a lehetőség tovább erősíti küldetésünket, hogy a vásárlóink teljes mértékben elégedettek legyenek, hiszen nemcsak odafigyelünk rájuk, és kapcsolatot teremtünk velük, de az igényeik pontos megértése által a megalkotott gyűrű éppen olyan egyedülálló lesz, mint a szerelmük.

Névjegy

FEIL

Eljegyzési Gyűrű és Karikagyűrű Gyártó

FEIL-nevjegy

Budapest 1089, Gaál Mózes utca 5-7.

Szeged 6725, Vasgyár utca 6.

info@feil.hu

facebook.com/feil.hu

instagram.com/feil.hu

+36 30 682 3000

karikagyűrűgyártó.hu

feil.hu

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Esküvői 1x1: Csokortartósítás!

Következő bejegyzés

Inspirálódj: Barack színű dekoráció!