ÉrdekességKreatívVideó

Fókuszban az esküvői smink – VIDEÓ

Gila Olga sminkmester mer nagyot álmodni. Jellemzően extravagáns sminkkölteményeket alkot, de most úgy gondolta, kilép a megszokott merész világából. Elhatározta, itt az ideje megmutatni egy másik oldalát is, ami sokkal közelebb áll a hétköznapokhoz.

Sipos Kata fotográfus fotósorozatában romantikus, ám látványos esküvői sminkjeivel ismerkedhettek meg. A nagyszerű sminkek mellett a modelleken a trendi menyasszonyi ruhák és az esküvői kiegészítők is nagy szerepet kaptak, melyek az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon és a Bridal Mirage szakértelmét dicsérik. Sorozatunk elkészítésekor törekedtünk arra, ami az esküvők szervezésénél is létfontosságú: a részletekben rejlik az erő, így a modellek kezeit gyönyörű FEIL gyűrűk ékesítik.

Képeinkből és rövid videós összeállításunkból reméljük sok-sok ötletet merítetek a nagy nap szervezéséhez 🙂

Közreműködtek:

Modellek: Dubela Dia, Sallai Regina / Smink és haj: Olga Gila sminkmester / Ruha: Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon / Kiegészítők: Bridal Mirage – egyedi esküvői kiegészítők / Gyűrű: FEIL / Virág: Dekor Mágia  – Molnár Rita / Médiapartner: Bozsó Krisztián Weloveweddings.hu – Online esküvői magazin / Helyszínek: Lipóti pékség és kávézó – Szentes, Páterház Panzió és Étterem / Fotó: Sipos Kata fotográfus

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Zseniálisan kreatív esküvői vendégkönyvek!

Következő bejegyzés

Inspirálódj: Bájos pipacs az esküvőn!