Valódi esküvők

A hét esküvője: Brittany és Randy – Valódi esküvő (videó) 3. hely

Folytatjuk az I. Weloveweddings.hu Esküvői Fotó és Videó Pályázat dobogós pályaműveinek a publikálást. Soron következik Zemankó Anikó díjnyertes esküvői filmjének a bemutatása, mellyel az országos pályázaton a  3. helyet érte el a videós kategóriában. Anikó az alábbi sorokat küldte nekünk a videó mellé:

Brittany és Randy Kanadából érkezett, hogy egybekeljenek a karibi napsütés áradatában. Történetük hosszú utat járt be, gyerekkoruk óta ismerték egymást, majd hosszú időre távol kerültek egymástól, mégis a sors segítségével egymásra találhattak. A közeli barátok és rokonok  is részt vettek esküvőjükön, egy két hetes közös nyaralással egybekötve és kanadaiakként igencsak küzdöttek a magas páratartalommal, de a fehér homok, a vidámság, a merengue tánc, a tűzzsonglőrök, a susogó pálmafák segítettek átvészelni mindannyiunknak a forróságot.

Bennünket, mint filmkészítőket igen barátságosan fogadtak, és nagyon hálásak voltak, hogy elkészítettük filmjüket, zokogva nézte végig a család és hatalmas öleléseket küldtek a távoli Kanadából.

Esküvői film: Weddingroll Cinematography & Photography

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

A világ legszebb menyasszonyi tortái!

Következő bejegyzés

Az ékkő, amely soha nem megy ki a divatból