ÉrdekességTippek, trükkök

A jegyesfotózáson is stílusosan! – Nagyszerű outfit ötletek!

Minden nő életében volt már legalább egyszer olyan pont, amikor kisördögként bevillant a fejünkben az, hogy “Úristen, nincs mit felvennem!”. Ha meg aztán valamilyen jelesebb alkalomról van szó, mondjuk egy évfordulós vacsoráról, vagy egy jegyesfotózásról, akkor ez az érzés földöntúli pánikhangulattá képes kinőni magát. Olyankor aztán mindegy, hogy lóg még 10 db blúz a szekrényünkben, amit még egyszer sem vettünk fel – ez ilyenkor jelentéktelen információhalmaz. Nem számít semmi, csak az, hogy mehessünk vásárolni!

Ám mi van akkor ha közeledik a várva várt jegyesfotózás, és nekünk se ruhánk – se ötletünk nincs arra vonatkozólag, hogy vajon milyen outfitben is kellene megjelennünk. Öltözzek a páromhoz? Milyen ruhában szoktak egyáltalán menni ilyen fotózásokra? Mennyire öltözzek ki? Vigyek váltóruhát? Mi legyen a helyszín? Hol a cipőm? Mikor leszünk már túl ezen?

Nyugalom! Minden rendben lesz!  A helyszín kiválasztásában majd a fotós segít, a többi kérdésre pedig pikk-pakk megleljük közösen a választ! A legfontosabb, hogy válassz csinos és kényelmes ruhát (akár a fotósotok segítségét is kikérheted), a cipőre pedig nem kell nagy gondot fordítanotok, hiszen még mezítláb is jól fogtok mutatni a képeken! 🙂

Az meg hogy összeöltöztök-e a pároddal, mindenképpen egyéni döntés kérdése, de ha nem vagytok biztosak a dolgotokban, akkor először konzultáljatok a fotósotokkal (neki azért nagyobb tapasztalata van ilyen dolgok terén), vagy vigyetek több outfitet, hogyha a kedvetek (és helyszín) úgy kívánja meg, akkor tudjatok variálni a különböző ruhadarabok között. Élvezni fogjátok, ne pánikoljatok rá! 🙂 Egy egyszerű fehér póló – farmernadrág is tökéletesen fog mutatni! Tudjátok, minden a helyszínen és a fotóson múlik! :))

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Különleges lábbelik tengerparti esküvőkhöz!

Következő bejegyzés

Ötletes lánykérések! - Lehet ezekre nemet mondani?