InterjúKreatívTippek, trükkök

Alkalmak, amikor jól jön egy személyre szabott ajándék

Ugye azt mondanunk sem kell, hogy mennyi apróságra kell odafigyelni egy esküvő szervezése során? Az étterem lefoglalása, a tökéletes ruha kiválasztása, a meghívók megrendelése, a szolgáltatók felkutatása… mind-mind alapos kutatómunkát igényelnek. Ám vannak olyan kis szegmensei az esküvői előkészületeknek, illetve magának az esküvőnek, amelyekről még nem nagyon esett szó korábban.

Mire is gondolunk? Elég, ha néhány szituációt megemlítünk: a koszorúslányok felkérése, a köszönőajándékok beszerzése, a szülő köszöntő ajándékok… És, hogy mi ezekben a közös? Ezek mind olyan alkalmak, amikor bizony jól jön egy személyre szabott apró ajándék! 🙂 Nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán valamilyen jelképes kis apróságokra, valamire, ami kifejezi szeretetedet és tiszteletedet a szülők, rokonok, barátok felé.

wedding-semarang-98

A cikk folytatásaként a személyre szabott ajándékok egyik hazai képviselőjével, a meglepem.hu kreatív csapatával beszélgettünk. Mit érdemes tudni a webshopjukról, kikből áll a csapatuk, illetve azt is megtudhatjátok, hogy milyen különlegességekkel, egyedi tervezésű ajándékokkal foglalkoznak!

Milyen oldal is pontosan a meglepem.hu?

A meglepem.hu egyedi ajándéktárgyak készítésével foglalkozó webshop, amely immáron több, mint 4 éve működik. Az oldalon megtervezheted azokat a saját fényképpel, felirattal ellátott ajándékokat, amelyekkel meglepnél egy számodra kedves embert.

Kik állnak mögötte, kiknek az ötlete volt?

Egy fiatal, fotósokból álló csapatként, először hobbi jelleggel hoztuk létre az oldalt. Meglepően hamar nagy sikerre tett szert, ezért sokkal nagyobb figyelmet szenteltünk a fényképes ajándékok világának. Fontos volt, hogy rövid idő alatt, a lehető legjobb minőségben dolgozzunk, mivel hiszünk benne, hogy az igazán személyre szabott egyedi ajándék a legjobb eszköze a meglepetés-szerzésnek.

Miért szerettétek volna ezt létrehozni?

Nagyon jó érzés az, hogy minden elkészített megrendelés után valakinek nagy örömet, sokszor meghatottságot szerez a termékünk. Szeretnénk, ha az ajándékozás az egyedi ajándékötleteink révén személyes, és emlékezetes pillanattá válna. Az egyik legkedveltebb szolgáltatásunk, a fényképes bögre nyomtatás segítségével így sokszor eszébe juthatsz a megajándékozottnak, amikor kedvenc reggeli italát fogyasztja.

Ki a célközönségetek?

Igazából szerencsés helyzetben vagyunk e tekintetben, mert azt mondhatjuk, hogy mindenki, aki szeret ajándékozni és örömet szerezni egy számára kedves embernek. Legyen az legjobb barátnő, férj, feleség, gyermek vagy éppen a nagyszülők. Termékkínálatunk sokszínűsége a garancia arra, hogy minden korcsoport megtalálja a számára megfelelő ajándékötletet.

wlw_meglepem_2

Ajándékötletek minden korosztály számára

Milyen szolgáltatásaitok vannak?

3 fő szolgáltatásunk az egyedi bögre nyomtatás, fényképes póló készítés, és az egyedi telefontok készítés. Ezek mellett olyan különleges ajándékötletek tárházával rendelkezünk, ahol garantáltan mindenki talál számára megfelelőt. Fontos számunkra a gyorsaság, így törekszünk arra, hogy 2-3 munkanap alatt elkészüljön minden termék. 7000 Ft felett díjmentesen kiszállítunk országszerte, továbbá 2 átadóponton is személyesen átvehető minden megrendelt termék.

Miért egyedi ez az oldal?

Az elmúlt években a rengeteg egyedi ajándék készítése közben nagyon fontos tapasztalattal gazdagodtunk. Minden megajándékozott, minden fénykép és grafika egyedi, és személyre szabott odafigyelést érdemel. Termékeinket szakértő kollégák készítik, minden egyedi kérést igyekszünk megvalósítani. Mondhatjuk, hogy azáltal, hogy segítünk ajándékot adni, minden megrendelőnk elégedettsége kiemelten fontos nekünk.

Szoktatok-e bármilyen akcióval, kedvezménnyel kedveskedni a vásárlóitok számára?

Számos alkalommal kedveskedünk valamilyen akcióval a vásárlóink számára. Legyen ez Valentin-nap, Black Friday vagy éppen Nyári Szezonindító. Éppen ezért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, hogy egyikről se maradjatok le.

És hogy milyen egyedi ajándékkal lepheted meg az örömszülőket, koszorúslányokat, a násznépet?

Készíttess a koszorúslányaidnak egyedi fényképpel ellátott bevásárlótáskát, vagy egy vicces feliratú mobiltokot, a szülők biztosan örülni fognak egy fényképes bortartó szütyőnek, vagy egy fényképes faliórának, a vendégeknek gondoskodhattok valamilyen egyedi feliratos/fényképes kulcstartóról, a párodnak pedig készíttess ajándékba egy szerelmes üzenettel ellátott pólót! Ugye, hogy mennyivel személyre szabottabbak ezek az ajándékötletek, mintha mondjuk besétáltál volna egy közeli bevásárlóközpontba?! 🙂

Egyedi telefontokok a koszorúslányoknak

wlw_meglepem_1

Kreatív ajándékötletek jegyespároknak vagy az ifjú párnak

Az oldalt pedig azért is érdemes figyelni, mert rengeteg akcióval készülnek a tervezőkedvűek számára! Most például a WLW20 szó beírásával 20% kedvezményt zsebelhetnek be a megrendelők! Ugye, hogy kár lenne kihagyni?

Tervezésre fel! 🙂

Névjegy

meglepem-logo21

Egyedi. Ajándék. Élmény.

Email: info@meglepem.hu

Web: meglepem.hu

Facebook: www.facebook.com/meglepem

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Ötletes lánykérések! - Lehet ezekre nemet mondani?

Következő bejegyzés

Trendfigyelő: Kreatív tortadíszek!