DIY - Csináld magadÉrdekességInterjú

Bemutatjuk: Pink Hibiscus

Mivel foglalkozik a Pink Hibiscus, mit kell tudni rólatok?

A Pink Hibiscus fő profilja a dekoráció bérbeadás, ezenkívül rendezvényszervezési tanácsadással is foglalkozunk. Elsősorban vintage, rusztikus és bohém stílusú eseményekhez vannak bérelhető tárgyaink, gépeink, kellékeink, valamint sok és sokféle üvegünk. Emellett számos olyan partnerünk van, akik az ügyfelek egyedi elképzeléseit meg tudják valósítani, ha az illető nem szeretné, vagy nem tudja maga elkészíteni az adott dekorációt – legyen az asztalos, grafikai munka, vagy bármi más. Nem csak esküvőkkel kapcsolatban lehet minket keresni tehát, szülinapi bulik, kerti partik, sőt, fotózások dekorációjában, megszervezésében is tudunk segíteni. Több éves rendezvényes múlt áll mögöttünk, így rengeteg olyan szolgáltatót ismerünk, akikkel tudjuk, hogy érdemes és jó együtt dolgozni, szívesen ajánljuk őket. Szolgáltatásainkat több szinten igénybe lehet venni, kereshet minket az is, akinek csak az asztalszámai hiányoznak esküvőjéről és olyan is, aki komplett dekorációt szeretne tőlünk. Konzultáció keretein belül pedig szívesen adunk ötleteket, tippeket, megosztjuk tapasztalatainkat azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes egyáltalán megvalósítani, mibe nem érdemes belevágni. Imádjuk a DIY (csináld magad) esküvőket, szimpatizálunk a green esküvői mozgalommal és az újrahasznosított anyagokból készített dekorációkat, sőt ruhákat is szeretjük!

s2

Milyen bérelhető tárgyakra kell gondolni?

Folyton kutatunk új kincsek után, így a lista mindig bővül. A teljesség igénye nélkül:

  • asztalszámok
  • vintage tárgyak (lámpások, írógépek, fényképezők, órák, bőröndök…)
  • varrógép asztalok
  • vintage képkeretek
  • befőttes, boros és egyéb üvegek
  • bádog, porcelán és üvegedények
  • csipkék
  • játékok gyereksarokhoz stb.

Miért jobb bérelni a dekorációt?

A rendezvényeken, főleg az esküvőkön rengeteg olyan anyagot, kelléket használnak fel, amik utána feleslegessé válnak, gond a tárolásuk, a kidobásuk pedig pazarlás. A világban sok helyen és hazánkban Budapesten is bevett szokás már a dekorációs elemek bérlése. Olcsóbb, környezettudatosabb és egyszerűbb megoldás is ez. Például ha befőttesüvegekbe szeretne valaki mécseseket tenni az esküvőjén, abból akár több száz is kellhet. Ezt a mennyiséget összegyűjteni, leáztatni a címkéjüket, tárolni sok-sok idő és energia, a rendezvény után pedig legtöbb esetben úgyis a szemétben landolnak. Sokkal ésszerűbb bérelni az üvegeket és ez rengeteg mindenre ugyanígy igaz.

Milyen esemény az Esküvői Bazár, kinek érdemes ellátogatnia a rendezvényre?

Elsősorban az esküvőjüket szervező párokat várjuk ide, akiknek sokféle segítséget nyújthat ez a rendezvény. Az első szegedi esküvői garázsvásárunkon válogathatnak az ex-menyasszonyok megmaradt dekorációi, ruhái közül, vagyis olcsóbban juthatnak egyszer használt, még tökéletes esküvői kellékekhez. Megismerhetik a Pink Hibiscus bérelhető dekorációs tárgyait és beszélgethetnek velünk a szolgáltatásainkról. Mini esküvői kiállításunkon találkozhatnak, egyeztethetnek meghívott szolgáltató partnereinkkel. Inspirálódhatnak, ötleteket gyűjthetnek, részt vehetnek egy csináld magad köszönőajándék workshopon. Segítséget kaphatnak a szervezés hivatalos részéhez is.

Várunk mindenkit szeretettel 2016. szeptember 17-én 10-14 óráig Szegeden, a Kapcában!

– Dorka&Sára

eskuvoi_bazar

A rendezvényen való részvétel INGYENES!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is itt!

Névjegy

Az esemény kiemelt partnerei:

Sun City Event / Kapca Kávézó-Bisztró / Bálint K. Gergő / Ékszergödör / Fülöp Márta ruhatervező / Nacsa Norbert / Sámli / Sminkvilág – Totobé Tímea makeup / Sugar&Candy / Sütifaló

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Szervezési kisokos: Rendezvényhelyszín!

Következő bejegyzés

TOP 10 őszi hajbavaló a romantika jegyében!