Valódi esküvők

A hét esküvője: Hayley és Jason

A hét esküvőjét ezúttal Vas Gergely fotográfus küldte be nekünk az alábbi sorokkal:

Hayley és Jason szokatlanabb időpontban, januárban mondta ki az Igen-t Budapesten, a Bazilikában. Íme egy példa, hogy nem csak nyáron lehet egybekelni, télen is legalább akkora kaland. Az Ausztrál és Új-zélandi vendégek zokszó nélkül és rengeteg pezsgővel tűrték a zord időjárást 🙂

Hayley és Jason egy nagy, majdnemhogy világ körüli út egyik állomására tette az esküvőt, de az igazi okot csak később tudtam meg, hogy miért pont Budapestre. A családban sok kötődés volt a magyarokhoz, így logikus volt, hogy ezt a megállót beiktassák az útjukba.

A készülődés követően a Bazilikában volt a szertartás, majd a csoportképek készültek, ahol mintha csak nyáron lettünk volna, szuper hangulatban készültek a képek. Ezek után pár helyszínt végigjártunk, amiket Hayley és Jason szeretett volna bejárni, ás addig a barátok kitartóan követtek minket. A fotózás végeztével nagyon jó hangulatban értünk vissza a szállodába,és az est további részén szem és fültanúja voltam pár igazán megható beszédnek, ott sok minden kiderült a kötődésekről Magyarország irányába.

Nagyon izgalmas esküvő volt ez, örültem, hogy a nemzetek keveredtek, és így egy igazán eseménydús esküvőn vehettem részt, és örökíthettem meg.

Esküvői fotók: Vas Gergely fotográfus / Esküvőszervező: Hungarianweddings / Helyszín: Budapest Marriott Hotel

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Nászúti cél: Irány Párizs!

Következő bejegyzés

Nászúti cél: Irány Szeged!