Valódi esküvők

A hét esküvője: Bia és Árpi

A legújabb valódi esküvő egy igazi gyöngyszem Szegedről, melyet Sári Zsolt fotográfus küldött be szerkesztőségünknek, az alábbi sorokkal:

Mikor először találkoztam Biával és Árpival, tudtam, hogy egy hullámhosszon mozgunk! Nagyon vidám pár, sokat nevettünk és minden elképzelésük nagyon szimpatikus volt számomra.

Annak ellenére, hogy Budapesten élnek, a nagy napjukat még is Szegeden, a családjukkal együtt akarták megünnepelni. Ráadásul egy különleges helyszínere esett a választásuk. A lakodalom a Tisza River Étterem- és Rendezvényhajón volt megtartva, ami a Tiszán úszik. A főasztal elhelyezése a legkedvesebb számomra ezen a helyen, hiszen a háttérben látszódik a Szegedi Dóm!

Bián és Árpin nem vettem észre egy kicsi izgulást sem. Tudták, hogy minden jó lesz és kész. És így is lett! Egy nagyon jó hangulatú vidám napot tölthettem velük és persze mindent lencsevégre kaptam.

A kreatív fotózás a következő napra esett, hogy teljes mértékben a fotózás álljon a középpontban. Ez a nap is remekül sikerült. Nagyon szeretik egymást így nem volt nehéz dolgom, nagyon természetesen mozogtak a fényképezőgép előtt, így véleményem szerint sikerült érzelmekkel teli fotókat készíteni.

Hogy teljes legyen a story Bia és Árpi esküvői kisfilmjét Vörös Zsolt küldte be a cikkhez:

Esküvői fotós: Sári Zsolt / Esküvői videós: Vörös Zsolt / Dekor: Confetti / Vőfély: Hegedűs Ervin / Zenekar: Ráadás Zenekar / Helyszín: Tisza River Étterem- és Rendezvényhajó

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Csináld magad: Gyerekbarát esküvő!

Következő bejegyzés

Inspirálódj: Nagyszerű DIY ötletek esküvőre!