10 dologKreatív

10 álomszép kristály hajbavaló – Esküvőre!

Mutattunk már nektek csodás őszi, téli, tavaszi kiegészítőket, most azonban egy különlegesebb bejegyzéssel készültünk! A mai nap főszereplői kristályból készült káprázatos hajdíszek/hajbavalók lesznek, amelyek azon túl, hogy ámulatba ejtő szépségükről híresek, nem mindennapi kiegészítőnek számítanak, így viselésükkor garantáltan minden szem rád fog szegeződni azon a bizonyos Nagy Napon! 🙂

#”Aranyos” tiara egy kis plusszal megbolondítva. Te is felfedezted benne, azt a két aprócska kristályt? Egyszerűen varázslatos! (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod)

1

#Ezzel a kiegészítővel garantáltan Te leszel a nap királynője! Fenséges, elegáns, igazán “uralkodói” darab! 🙂 (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod!)

2

#Szükséged van “valami kék”-re? Ez az extra, különleges és gyönyörű hajfésű csak arra vár, hogy szerelembe ess vele! A mi szívünket már elrabolta! 🙂 (A kiegészítőt ITT megveheted!)

3

#Álomszép, gyöngyökkel és kristályokkal díszített hajdísz! Melyik menyasszony ne örülne egy ilyen kiegészítőnek… de őszintén!? 🙂 (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod!)

4

#Úgy látszik, hogy új “koronás-korszak” köszöntött ránk! Már nem a klasszikus, királyi fejdíszek a népszerűek, most már jöhet minden, amin kristály van! 🙂 (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod!)

il_570xN.970487536_l9s6

#Az egyik kedvencünk a soron következő kristályos darab! Szuper különleges, ilyenből biztos nem “futkározik” kettő a világon! 🙂 (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod!)

il_570xN.1007471496_6xqg

#Apró, visszafogott darab! Rövid haj kiegészítőjeként is abszolút el tudjuk képzelni! 🙂 (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod!)

il_570xN.1044499806_5mjg

#Ha már a visszafogott daraboknál tartottunk, akkor folytatjuk a sort egy másik csinos kiegészítővel! 🙂 (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod!)

il_570xN.910235097_4fao

#Bohókás menyasszonyi kiegészítő, apró kövekkel, gyöngyökkel – és természetesen az elmaradhatatlan kristályokkal! 🙂 (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod!)

il_570xN.941386430_hvrl

#Ici-pici, ám annál mutatósabb kristály-kiegészítők a kék jegyében! A lágyan leomló fürtöket és egy kócosabb, laza kontyot egyaránt feldob! 🙂 (A kiegészítőt ITT megvásárolhatod!)

il_570xN.1146181434_g1bg

Neked melyik darab a kedvenced? Lehetetlenség választani, ugye? :))

Forrás: etsy.com

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Stílusfigyelő: Így legyél modern és trendi 2017-ben!

Következő bejegyzés

Minden, ami fénylik - Karikagyűrűt aranyból!