Valódi esküvők

A hét esküvője: Cintia és Marx – Valódi esküvő (sorozat): 1. hely

A Valódi esküvők rovatunkban mostantól néhány héten keresztül a II. Weloveweddings Fotó és Videó Pályázat díjazottjait mutatjuk be. A pályázók az eredményeiket a díjátadón, május 12-én tudták meg, melyeket azóta már online is meg lehet tekinteni.

Valódi esküvő (sorozat) 1. hely: Cintia és Marx

Fotók: Zemankó Anikó

Cintia és Marx Brazíliából szervezték az esküvőjüket és egy fantasztikus tengerparti helyszínt választottak, hogy összekössék az életüket. A férj utasszállító pilóta, így kikötésük volt, hogy a víz alatt is legyen pár felvétel róluk, így a trópusi környezetben még időt szakítottunk fotózásra egy elhagyatott édesvízi lagunában.

Az esküvőn csak néhány barát és a közeli családtagok vettek részt. Az előkészületek hangulatát néhány kreatív képpel fűszereztük meg a tengerparton. A pár szerette volna a hagyományos utat választani az első pillantáshoz, így csak a szertartáson találkoztak először. A bevonuláskor néhány apró esőcsepp előbukkant, ami szokatlan a trópusokon, így ők isteni csodának tartották a csak néhány cseppnyi esőt és mindannyian örültünk, hogy nem szakadt le az ég, mint általában. A szertartást az édesapa tartotta, ugyanis ő lelkész. Utána mindenki élvezhette a koktélját a fehérhomokos parton, majd következett a mennyei vacsora és az első közös tánc férj és feleségként.

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Inspirálódj: Csodaszép menyasszonyi sminkek!

Következő bejegyzés

Tripont Fotóalbumok - Hogy a szép emlékek örökké tartsanak