ÉrdekességTippek, trükkök

Tripont Fotóalbumok – Hogy a szép emlékek örökké tartsanak

Van egy nap, amelyre akár évekig készülődünk, de attól még mindössze 24 óráig tart. Hatalmas érzelmi töltet marad utána, és az emlékek. Az esküvő az emberi élet egyik legfelemelőbb szertartása, amely magában foglalja mindazt a szépséget, ami egy jó házasságot éltetni fog. Az egymásra figyelést. Az elköteleződést. A család, a közösség támogatását. Azt, hogy mindenki a legszebb arcát mutatja.

_DSC2453_edit

Nem csoda, hogy később jólesik elővenni az esküvői fotókat a szép pillanatokban, de olyankor is, amikor megerősítésre van szükség. És nem csak a házaspárnak jelentenek sokat a nagy napon készült felvételek. Az esküvői fényképek a család kincsévé válhatnak. Olyan üzenetet adnak át generációról generációra, amely jóleső elragadtatást vált ki a gyerekekből, unokákból, és megerősíti a családi hagyományokat.

Ma már ezernyi digitális fényképet tárolunk a számítógépünkön, így az esküvői képeket is összegyűjthetjük egy mappába, vagy kimásolhatjuk egy pendrive-ra. De egy esős vasárnap délutánon sokkal bensőségesebb leemelni egy díszes albumot a polcról, és a szemet gyönyörködtető, nyomtatott oldalakon végiglapozni a legjobban sikerült fényképeket. A kézműves tárgyaknak aurájuk van. Sokkal közelebb érezzük őket magunkhoz, és jobban is vigyázunk rájuk. Egy jól megtervezett fotóalbum talán 200 év múlva is ott lesz a leszármazottaink féltve őrzött tárgyai között.

Hogyan készül a Tripont Fotóalbum?

A weboldalon számos különféle megoldás található az emlékek méltó tárolására. A piacon elérhető legolcsóbb fotókönyvtől a prémium kategóriás albumokig sokféle formában, díszítéssel és kiegészítővel kínálunk a legkorszerűbb fényképnyomtatási technológiákkal készülő köteteket. A könyvformájú fényképgyűjtemények díszdobozzal is kiegészíthetőek, és díszes pendrive is kerülhet melléjük, ha Ön egyúttal a digitális tárolást is meg szeretné oldani. Emellett további változatokban is kinyomtathatóak a képek, például kihajtható triptichonban vagy nagyobb méretben, kemény lapokra nyomtatva, amelyek egy kézműves dobozban kapnak helyet.

A fotóalbumok mindegyike síkban teljesen kihajtható, azaz egy kép akár a teljes oldalpárra kiterjedhet, a belső hajtás nem fogja félbevágni. A lapok 800 g/m²es fotópapírból készülnek – az érezhetően minőségi, vastag lapok eleganciát és tartósságot kölcsönöznek az albumoknak. A lapok felszíne (fényes, matt, metál) tetszés szerint variálható. A borító a legkülönfélébb anyagokból készülhet, az akrillaptól a textíliákon át a párnázott műbőrbevonatig, azaz bármilyen stílust megvalósítható. A fotóalbumok teljes megjelenése személyre szabható, feliratokkal, gravírozással, ízléses díszítésekkel.

Exclusive Set

A fotókönyvek megjelenésükben könnyedebbek, kevésbé ünnepélyesek. Vannak közöttük hagyományos fűzésű és síkra kihajtható típusok is. Sok kreatív megoldást tesznek lehetővé, és a fényképek szépsége nem marad el az albumokétól. A Xerox Colour nyomtatórendszer kiemelkedő minőségű nyomatokat eredményez, megdöbbentő mélységgel és természetes színekkel. A legfejlettebb technológia lehel életet minden egyes képbe.

Complete Box

Az albumok és fotókönyvek összeállítása gyerekjáték – de elmélyült alkotássá is válhat. A Tripont fotóalbumok online szerkesztőprogram segítségével készülnek. Nem kell letölteni semmilyen szoftvert a gépre: a honlapon való regisztráció és a megfelelő albumtípus kiválasztása után Ön azonnal használhatja a képszerkesztőt. Számos beépített funkció könnyíti meg a munkáját. A kiválasztott fényképeket egy mozdulattal „bedobhatja” az albumba, majd a program felajánl egy optimálisnak vélt sorrendet, elrendezést, amelyet Ön tetszés szerint módosíthat. Ha szeretné, akkor a szoftver javít a képek minőségén is. Ha Ön bárhol elakadt, a Tripont ügyfélszolgálata segít a szerkesztésben. Sőt, kérésre az egész folyamatot elvégezzük Ön helyett, akár már a legjobb képek kiválogatását is.

Még érvényben van a 2017-es tavaszi akció, amely minden friss regisztrálónak 20% kedvezményt jelent.

Örülünk, ha maradandóvá tehetjük az ünnepet, amelyet Ön olyan gondosan és szeretettel készített elő. Keresse fel a honlapunkat. Ha pedig személyesen szeretne meggyőződni az albumok minőségéről, várjuk az üzletünkben: 1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 132/J.

 

 

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

A hét esküvője: Cintia és Marx - Valódi esküvő (sorozat): 1. hely

Következő bejegyzés

A hét esküvője: Zsófi és Jerzy - Valódi esküvő (sorozat): 2. hely