Valódi esküvők

A hét esküvője: Zsófi és Jerzy – Valódi esküvő (sorozat): 2. hely

Folytatjuk a II. Weloveweddings.hu Fotó és Videó Pályázat díjazott pályaműveinek a bemutatását. A 2. helyre a Valódi esküvő (sorozat) kategóriában Borbáth Áron: Zsófi és Jerzy c. pályaműve került. Az esküvőt bemutató szöveges összefoglaló után érkeznek a csodálatos képek.

“Történnek olyan dolgok az ember életében, melyekhez időre, türelemre van szükség. Azt hiszem a szerencse mellett meg is kell érni rá. Hogy azután értékelni tudjuk és kellő alázattal éljünk azzal a lehetőséggel, amit kaptunk. Ilyen fantasztikus dolog volt az, hogy ott lehettem Zsófi és Jerzy esküvőjén. Már a levelezéseink során is éreztem, hogy nagyon különleges esküvő lesz az övék.

A vendégek a világ különböző pontjairól érkeztek Budapestre, a Vajdahunyad várába, hogy együtt ünnepeljenek. Nehéz elmondani, milyen először megpillantani egy ilyen, nem mindennapi helyszínt, teljes pompájában feldíszítve. Szabadtéri szertartást szerencsére elég gyakran szerveznek a párok, de szabadtéri bulit? Fergeteges volt minden. A pár és a násznép olyan elképesztő hangulatot varázsolt, hogy őszintén mondom, ritkán tapasztaltam ehhez hasonlót. Az első pillanattól az utolsóig nagyon emlékezetes marad számomra ez az esküvő.”

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Tripont Fotóalbumok - Hogy a szép emlékek örökké tartsanak

Következő bejegyzés

A hét esküvője: Isabell és Bernhard - Valódi esküvő (sorozat): 3. hely