ÉrdekességInterjúTippek szakértőnktől

Gyűrűm, gyűrűm, mondd meg nékem…!

Újdonsült menyasszonyként az ember lányának első gondolata, ami a leendő karikagyűrűjét illeti, minden bizonnyal az, vajon milyen lesz, hogyan fog kinézni. Az élet talán legfontosabb ékszere azonban nemcsak a párunkkal való összetartozásunk jelképe, de remek lehetőség, hogy egyéniségünk és a közös történetünk is kifejeződjön benne. Feil Attila gyémántgyűrű specialistát kérdeztük, aki 30 év tapasztalatával árulja el, mitől válhat különlegesen széppé és egyedivé a szerelem legtökéletesebb szimbóluma.

menyasszony_gyuru_feil

Hogy tökéletesen álljon

„Mielőtt azon gondolkodnánk, milyen színű, vagy felületű legyen a karikagyűrű, érdemes tisztában lenni vele, mi áll jól nekünk” – mondta Feil Attila. „Rövidebb ujjakkal inkább a keskenyebb, kerekebb felületű gyűrűk között nézelődjünk, akinek viszont hosszabb az ujja, az bátran válogathat a laposabb, 4-5 mm szélességű modellek közül. Itt fontos megjegyeznem, hogy a méretvétel mindenképpen a kívánt szélességű gyűrűvel történjen, ne keskenyebbel vagy szélesebbel, különben tévesen határozzák meg a méretet.”

Színek és felületek

„Talán ami elsőként szembeötlik, ha rápillantunk egy gyűrűre, az a színe. Választhatunk egyszínű fehér, sárga vagy rozé arany ékszert, de manapság nem ritka a két – vagy akár több szín kombinálásával létrejött gyűrű sem” – mondta a szakértő. „A színeket ráadásul nagyon dekoratívan lehet elkülöníteni egymástól egy-egy véséssel, pl. hullámvonallal. A színeken belül pedig még a felületek különbözőségével is játszhatunk, igen látványosan váltakozhat egymással például a matt vagy a fényes.”

ketszinu_matt_fenyes_karikagyuru_feil

Hadd ragyogjon!

Miért ne csilloghatna a karikagyűrűben is drágakő? – gondolhatnánk, és ezzel nem vagyunk egyedül. „Manapság a legtöbb hölgy gyémánttal kéri a karikagyűrűjét, ami amellett, hogy az örökkévalóság jelképeként a gyűrű szimbolikáját erősíti, ragyogó éke az ékszernek. Ma a klasszikus fehér gyémánt mellett egyre nagyobb keletje van a színes gyémántoknak is” – árulta el a FEIL alapítója. „Népszerű választás a pink, a kék, vagy a pezsgőszínű gyémánt, amiket akár a legkülönbözőbb számban, méretben és alakzatban foglaltathatunk az ékszerbe. És akkor még a csiszolási formákról nem is beszéltünk, hiszen a hagyományos briliáns mellett hódítanak a princess, a párna, vagy az ovális alakú gyémántok is.” Felvetődik a kérdés: vágyhatunk ennél még többre, különlegesebbre? Feil Attila így válaszolt: „Ha valaki valami igazán exkluzívat szeretne, nálunk lehetősége van arra is, hogy a világ gyémántjainak 1%-ából, azaz a Forevermark gyémántok közül kerüljön egy a karikagyűrűjébe.”

feherarany_karikagyuru_forevermark_gyemanttal_feil

forevermark_logo1

Az egyedi álomgyűrűért

Napjainkban kétségkívül egyre nagyobb trend az egyediség.  A FEIL alapítóját arról kérdeztük, milyen lehetőségei vannak egy hozzájuk forduló párnak, akik olyan gyűrűpárt szeretnének, ami biztosan nem jön velük szembe az utcán. „A párok kérhetnek változtatásokat meglévő modelljeinken, de akár egy képpel is felkereshetnek minket, ami alapján elkészítjük nekik az ékszert. Azoknak pedig, akik saját, teljesen egyedi terveiket szeretnék viszontlátni a gyűrűjükben, de bizonytalanok a végeredményben, felkínáljuk azt a hazánkban egyedülálló lehetőséget, hogy egy ún. Demo-gyűrűt készítünk számukra. Ennek a végleges gyűrűvel szinte egy az egyben megegyező mintamodellnek a segítségével így már a „valódi gyűrű” megalkotása előtt kézbe foghatják a végeredményt. A Demo-gyűrű tehát tulajdonképpen nem más, mint egy garancia az álomgyűrűre.

“A Demo-gyűrű biztosíték az egyedi álomgyűrűre!”

egyedi_gyuru_tervezes_feil

Névjegy

FEIL

Eljegyzési Gyűrű és Karikagyűrű Gyártó

FEIL-nevjegy

Budapest 1089, Gaál Mózes utca 5-7.

Szeged 6725, Vasgyár utca 6.

info@feil.hu

facebook.com/feil.hu

instagram.com/feil.hu

+36 30 682 3000

karikagyűrűgyártó.hu

feil.hu

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

A hét esküvője: Isabell és Bernhard - Valódi esküvő (sorozat): 3. hely

Következő bejegyzés

A hét esküvője: Emese & Grégoire - Valódi esküvő (videó) - I. helyezett