ÉrdekességInterjúTippek szakértőnktől

Minden szerelmi történet egyedi – legyen a karikagyűrűd is az!

 „A karikagyűrű körkörös formája a soha el nem múlást jelenti, és azt akarja kifejezni, hogy a szerelem és az egymás iránti vonzalom érzése egyik féltől a másikig folyik, mint egy körben, méghozzá örökkön-örökké.”  (A. C. Swinburne)

Kétségtelen, hogy a legtöbb pár azt szeretné, ha karikagyűrűjük éppoly különleges lenne, mint a szerelmük. A különböző egyedi megoldásokkal kapcsolatban Feil Attilát, a FEIL alapítóját kérdeztük, aki gyémántgyűrű-specialistaként közel 30 éve segíti a házasulandókat az álomgyűrű megalkotásában.

Weloveweddings (WLW): Rengeteg modell közül választhatnak a párok a kínálatotokból, mégis sokan egyedi ötletekkel állnak elétek. Milyen opciókkal élhetnek ezek a párok?

Feil Attila (FA): Így igaz, honlapunkon több mint 2000 karikagyűrű modell közül válogathatnak Ügyfeleink. Meglévő, hosszú évek alatt megálmodott modelljeink esetében is jellemző, hogy a párok valamilyen apró változtatást kérnek, hogy ne jöjjön szembe velük az utcán a gyűrűjük, például a szín, a felületkezelés a szélesség, vagy a kövezés tekintetében. Egy következő “lépcsőfok”, ha a pár az álomgyűrű képével a kezében keres meg minket. Azonban előfordul az is, hogy több gyűrűmodell képével érkeznek hozzánk, amelyekből bizonyos motívumokat, megoldásokat szeretnének viszontlátni saját gyűrűjükben. Ha pedig valaki valami teljesen egyedit szeretne, akkor arra megoldás a Demo-gyűrű.

WLW: Demo-gyűrű? Ez mit takar?

FA: Gyártóként nem szabunk határt Ügyfeleinknek. Amennyiben egy teljesen egyedi karikagyűrű modellt álmodtak meg és bizonytalanok a végeredményben, a FEIL páratlan lehetőséget kínál fel miszerint egy ún. Demo-gyűrűt készít a pár saját tervei alapján. Ezt a “végleges” gyűrűvel szinte egy az egyben megegyező mintamodellt felpróbálhatják, és eldönthetik, hogy megfelel-e az elképzeléseiknek. Hab a tortán, hogy a kedves pár maga nevezheti el az általa megálmodott gyűrűt.

A Demo-gyűrű a pár egyedi tervei alapján készült mintamodell, amely segítségével a házasulandók a “végleges” gyűrű elkészülte előtt megnézhetik és felpróbálhatják leendő gyűrűjük mását.

WLW: Ez fantasztikus lehetőség, azonban mi történik akkor, ha a pár teljesen egyedi karikagyűrűt szeretne, ám nem tudja, hogyan fogjon hozzá a megálmodásához?

FA: Ha kavarognak a különböző ötletek a pár fejében, de nem tudják, hogyan formálják konkrét tervekké, szakértőink segítenek. Több évtizedes tapasztalatunkkal mi számos olyan paramétert felsorakoztatunk, amikre nem is gondolnának a kedves ügyfelek, így a konzultáció végére a párok szinte kezdő ékszerészekként tervezhetnek.

WLW: Ez tényleg remekül hangzik! Mik a lehetőségek, ha valaki még ezt is szeretné fokozni, és valami igazán exkluzívra  vágyik ?

FA: A legtöbb ügyfelünk gyémánttal készítteti el a karikagyűrűjét, hiszen az örökkévalóság szimbóluma csak még inkább megerősíti azt, amit a gyűrű eleve képvisel, jelképez. Ugyanakkor, ha valaki egy igazi exkluzív ritkaságot szeretne a magáénak tudni, annak a Forevermark gyémánttal foglalt karikagyűrűink tökéletesek.

 

Karikagyűrűinket lehetséges a világ legkülönlegesebb drágaköveivel, azaz Forevermark gyémántokkal kérniük a hozzánk fordulóknak, hogy a legfontosabb emberi ígéretek teljesüljenek be általa.

WLW: Mitől olyan különleges, ha valaki gyűrűjében Forevermark gyémánt ragyog?

FA: A rendkívül szigorú kritériumokhoz kötött válogatási folyamatnak köszönhetően a világ gyémántjainak mindössze 1%-a lehet méltó arra, hogy Forevermark gyémánttá válhasson. Minden egyes Forevermark gyémánt gyönyörű, ritka, és garantáltan megbízható, konfliktusmentes forrásból származik, ennél fogva bárki büszkén viselhet vagy ajándékozhat Forevermark gyémántot az ígéret szimbólumaként. A FEIL életében mérföldkő, hogy a Forevermark hivatalos ékszerész-partnerének mondhatjuk magunkat. Ráadásul nemcsak a Forevermark gyémánt ékszereinek forgalmazási jogát kaptuk meg: az általunk készített ékszerek arra is méltónak bizonyultak, hogy Forevermark gyémánttal foglalhassuk őket.

Névjegy

FEIL

Eljegyzési Gyűrű és Karikagyűrű Gyártó

FEIL-nevjegy

Budapest 1089, Gaál Mózes utca 5-7.

Szeged 6725, Vasgyár utca 6.

info@feil.hu

facebook.com/feil.hu

instagram.com/feil.hu

+36 30 682 3000

karikagyűrűgyártó.hu

feil.hu

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

A hét esküvője: Dorka és Laci – Valódi esküvő (videó) – III. helyezett

Következő bejegyzés

Öt elengedhetetlen kiegészítő a nagy napra