ÉrdekességInspirációkTippek, trükkök

Öt elengedhetetlen kiegészítő a nagy napra

Egy esküvő megszervezése és lebonyolítása rengeteg teendővel jár, ennek ellenére az egyik legfontosabb dolog, hogy minden kis, apró részletre teljes mértékben figyeljünk oda, hiszen ezáltal lesz igazán tökéletes a nagy nap minden részlete. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan férfi kiegészítőt, ami elengedhetetlenek a vőlegénynek a nagy napon.

 

Ez a kiegészítő egy olyan fontos kellék, ami  könnyedén és elegánsan egészíti ki a vőlegény nagy napi ruházatát, hiszen színt és stílust visz az öltönybe. Manapság már számtalan fajtájú és színű darab közül tudunk válogatni, de a legtöbben mégis maradnak a hagyományos virágos változatnál, a kiegészítő letisztultsága miatt. Ha te inkább egy különlegesebb darabot viselnél szívesebben, válassz egy gyapjúból készült kiegészítőt, aminek biztosan mindenki a csodájára fog járni. Sokszor előfordul, hogy a vőlegény nem szeretne élővirágból készült darabot viselni, természetesen ilyenkor is van egy nagyszerű megoldás.  Ilyenkor a legjobb választás egy selyemből készült darab, ami egyszerű, de tökéletesen passzol minden stílushoz.

Az elmúlt pár évben újra divatba jött a díszzsebkendők viselete, főleg egy esküvőre, hiszen kiválóan kiegészít egy öltönyt vagy akár egy zakót is. A kiegészítő vásárlásakor fontos figyelembe venni a nagy napra választott nyakkendőnk mintáját és az anyagát egyaránt, hiszen lényeges, hogy a két darab teljes mértékben passzoljon egymáshoz. Egy ilyen darab kiválóan illik a nagy napra, de akár az esküvő utáni a hétköznapokon is lehet viselni egy hétköznapibb viselettel.

 

A vőlegény ruházata pont ugyanannyira fontos, mint a menyasszonyé, de ami ennél is sokkal lényegesebb, hogy az ifjú pár öltözete összhangban legyen. A legtöbb esetben a férfiak egy elegáns fekete öltönyt, fehér inget, fekete cipőt és szürke vagy sötét mintás nyakkendőt viselnek, azonban manapság már rengeteg alternatív változatot is alkalmaznak a fiatalabb párok. Természetesen a kiegészítő választásánál is van néhány fontos szabály, amit lényeges betartani, hiszen így lesz tökéletes és emlékezetes a nagy nap. Bizonyára az esküvő helyszínétől, idejétől és stílusától is függ, hogy milyen darabot érdemes választanunk, hiszen egy klasszikus, fényűző esküvőre inkább a selyemből készült változatot ajánlunk, míg egy kasmírból vagy gyapjúból készült darabot inkább egy hagyományos, letisztultabb esküvőre tudjuk elképzelni.

Sokan nem gondolnák, azonban a  csokornyakkendő alakja már az 1870-es évek óta változatlan és ez a klasszikus és stílusos kiegészítő éli manapság reneszánszát. Amikor erről a kiegészítőről beszélünk a legtöbb embernek rögtön a nagy mértékű elegancia jut eszébe, azonban manapság már sokan hétköznapi viseletükhöz is felveszik a csokornyakkendőt. A fehér változatot kizárólag frakkhoz a fekete változatot pedig leginkább szmokinghoz szokás viselni. A két darab anyaga nagyban mértékben különbözik egymástól, hiszen a fekete csokornyakkendők mindig selyemből készülnek, míg a fehér változatok kizárólag pamutból.

Aki bevállalósabb, szereti a merészebb kiegészítőket számtalan fajta színes és kisebb, nagyobb  mintás darab közül tud válogatni, azonban a klasszikus elegancia kedvelői általában az egyszerűbb, alap színű darabokat választják.

 

A nadrágtartó más néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője. A legtöbben öv helyett alkalmazzák, hiszen sokkal kényelmesebb a viselete, ezen kívül pedig nagy mértékben kiegészíti az összes öltözetet. Az elmúlt tíz évben veszített a népszerűségéből a kiegészítő, hiszen sok ember régiesnek találja a használatát.

Az eredetileg Dániában található webshop minden megrendelt terméket ingyenesen szállít ki a csomag árától és méretétől függetlenül, ezen felül pedig bármiféle probléma esetén 365 napos pénz-visszafizetési garanciát is vállal a cég.

 

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Minden szerelmi történet egyedi – legyen a karikagyűrűd is az!

Következő bejegyzés

Sütemények a lagziban! Na de milyen?!