InspirációkInterjúTippek szakértőnktől

Kiegészítők bűvkörében – határ a csillagos ég!

Manapság már nem csak arról kell döntened a ruhapróbán, hogy legyen-e fátylad vagy sem, hisz számos dekoratív és különleges megoldás létezik. Erikát (Bridal Mirage) a 2018-as trendekről kérdeztük.

A jelenlegi tendencia sok új színt hozott a menyasszonyi ruhák világába. A ruhákban egyre többször kerül bele a nude és a rózsaszín valamely árnyalata, így a kiegészítők is igazodnak a mai divathoz. Hajékszerekben egyre bátrabban vállalják be az arany árnyalatú kiegészítőket a bohém stílusú esküvők hívei. Az idei év is tartogat magában egy pár újdonságot. Eddigi igények alapján a menyasszonyok a kevesebb több elvét követve szívesebben vállalnak be egy finom fésűs hajdíszt, mint egy látványosabb kiegészítőt. Külföldön egyre inkább hódítanak az olyan különleges alapanyagok, mint a tenyészett gyöngyök, amiknek egyedi formája még inkább beleillik a bohém stílus hangulatába.

Két fajta menyasszony létezik. A modern menyasszony az, aki szereti a csillogást és a romantikus menyasszony akit inkább a finom gyöngyök aprólékos kidolgozottságú, esetlegesen csipkés kiegészítők vonzanak. A kiegészítők teszik lehetővé azt, hogy a ruhát a saját stílusodra alakítsd át, vagyis a kiegészítők az önkifejezés egy eszköze.

Vannak kiegészítők, amik talán soha nem mennek ki a divatból. A fátyol az egyetlen olyan kiegészítő, amit soha máskor nem fogsz tudni hordani, csupán az esküvőd napján. Napjainkban a finom lágy esésű azaz „soft” tüllöket részesítik előnybe a menyasszonyok. Egyre többen élnek a lehetőséggel, hogy a fátyluk mellé egy finom fésűs hajdíszt tűznek, így a szertartásokat követően a hajdísz fog érvényesülni és ékesíteni a frizurát!

Továbbra is sokan kedvelik a különböző stílusú menyasszonyi öveket. Ez az a kiegészítő amivel, a ruhát hihetetlen mód meglehet változtatni. Érdemes elgondolkozni a lehetőségeiden és fontos, hogy ezeket a kiegészítőket összehangold a tökéletes megjelenésért.

Kiegészítők: Bridal Mirage \ Fotó: Vári Dénes photography \ Ruha: Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon \ Haj: Juhász HAIR SALON \ Modellek: Eszter és Noémi \ Helyszín: Virág Cukrászda és Kávéház Szeged

Névjegy

Bridal Mirage – egyedi esküvői kiegészítők

tulajdonos: Gajdácsné Gombos Erika

Tel: 70/5157867

Mail: bridalmirage@gmail.com

Web: bridalmirage.hu

Facebook: www.facebook.com/eskuvoikiegeszitok/

Instagram: Bridal Mirage

Kommentek

▴hirdetés

Előző bejegyzés

Sütemények a lagziban! Na de milyen?!

Következő bejegyzés

Desszertasztal a macaron és cupcake bűvöletében