Célcsoport

Nagy tömeg vs. jegyespárok?

Az utóbbi évek KSH statisztikái szerint éves szinten 38-39.000 házasságkötés van Magyarországon. Ezért is hangsúlyozzuk a hirdetőink számára azt, hogy a weloveweddings.hu legfontosabb célja nem a látogatói számok minél magasabbra tornázása, ezáltal nem is a napi több tízezres egyedi látogató szám elérése, hanem a releváns és értékes, valódi menyasszonyok és vőlegények minél nagyobb arányú elérése, ami éves szinten – ha a konkrét és valós célcsoportot nézzük –  sem lehet több mint 78-80.000 egyedi látogató. A potenciális célközönségünk így havi szinten 7-10.000 főnél maximalizálódik, melyek nagy arányban jegyespárokból áll. Minden cikkünket folyamatosan hirdetjük a Facebook oldalunkon, jegyes kapcsolat státuszú felhasználókra célozva.

Esküvői online magazinunk a 2016-os látogatottsági analitikái alapján havi szinten 8000 egyedi látogató és 13000 oldalmegtekintés van oldalunkon, ebből 85% nő és 72 % 18-34 év közötti.

Célcsoportunk számára fontos és értékes tartalmakat biztosítunk, folyamatosan. Tippeket, inspirációkat, kreatív ötleteket és hazai esküvői szolgáltatókat mutatunk be az oldalunkon úgy, hogy az segítse az esküvőjüket szervező jegyespárokat az ötletek gyűjtésében és döntési helyzeteik meghozatalában.

Rovatok

Valódi esküvők – Szinte minden héten 1-1 valódi esküvőt mutatunk be a nagy napon jelenlévő szolgáltatók megnevezésével egy profi esküvői fotós vagy videós által. Kizárólag a hazai esküvői piacon meghatározó esküvői szolgáltatókat mutatunk be. A cikkek célja, hogy a minket olvasó jegyespárok valós betekintést kaphassanak a hazai esküvői szolgáltatók minőségi munkáiról.

Inspirációk – Dekorációhoz, a nagy napon való megjelenéshez, kiegészítőkhöz ajánlott, általában tematikus, inspirációs ötletek.

Interjú – Esküvői szolgáltatókkal készített, bemutatkozási lehetőséget biztosító interjúk képekkel, videóval.

10 dolog – Könnyű olvasmányok, gyors tippek, hasznos tanácsok és érdekességek 10 pontba szedve.

Tippek – trükkök – Jegyespárok számára íródott fontosabb, terjedelmesebb cikkek, amik segítik a nagy napra való felkészülést, ötletgyűjtést.

Bulvár – A hazai és külföldi “celeb világban” történő esküvővel kapcsolatos érdekességek.

DIY – Csináld magad – Különleges, de otthon is könnyen elkészíthető dekorációk, kiegészítők bemutatása rövid leírásokkal, képekkel, videóval.

Hirdetési árak

A legfrissebb hirdetési áraink ITT érhetőek el.

Kapcsolat

Amennyiben hirdetne az oldalunkon vagy hirdetéssel kapcsolatos kérdése van kérlem írjon az alábbi email címre és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot: sales@weloveweddings.hu

Médiaajánlónk és árainkat IDE KATTINTVA töltheted le!