Kagyló fájdalom. Zöldkagyló kivonattal ízületeinkért | weloveweddings.hu – Egészségoldal | weloveweddings.hu


Zöldkagylóval az ízületi gyulladások, fájdalom, kopás ellen!

Ízület és porc kezelés zöldkagylóval A zöldkagyló, mint az ízületi betegségek hatékony kezelője. Az elmúlt évtizedben azonban számos olyan ízület-védő készítmény jelent meg a piacokon, amelyek a betegséggel járó tüneteket enyhíteni képesek.

Az egyik ezek közül a zöldkagyló. A zöldkagylóról képes csökkenteni a reumás —és ízületi panaszokat, fájdalmakat.

kondroitin glükózamin gyógyszertári árral

A zöldkagyló bizonyítottan a legjobb természetes készítmény mozgásszervi zavarok, ízületi -és reumás panaszok enyhítésére! Mindezek a glükozamin tartalommal kiegészülve remek alternatívát nyújtanak az ízületi gyulladások és panaszok enyhítésére.

a pajzsmirigybetegség hatása az ízületekre

Az új-zélandi Auckland Egyetemen végzett kísérletek bizonyították, hogy a zöldkagyló gyulladáscsökkentő hatóanyagai — mint például a glikogén és a lizolecitin — az ízületi gyulladásokra is gyógyírt jelenthetnek.

A zöldkagylóban jelen van az izmok, ízületek és inak szöveteiben is fellelhető glükozamin.

A szénhidrátok csoportjába tartozó vegyület kagyló fájdalom a súrlódás hatására károsodott ízületi -és porcszövetek újraképződését.

Mivel a szervezet nem képes előállítani glükozamint, ezért pótlásáról nem szabad megfeledkeznünk.

krónikus térdmenisz sérülés kezelése

A kutatások bebizonyították, hogy a zöld kagyló egyedülállóan magas mértékben, 13! A zöldkagyló egyébként úgy keltette fel a tudomány érdeklődését, hogy amikor az új-zélandi őslakosok, a maorik életkörülményeit és szokásait vizsgálták, felfigyeltek arra, hogy a maoriknál szinte ismeretlenek a reumás és ízületi betegségek.

Ennyit tesz, hogy a maorik már ki tudja, hogy pontosan mióta is fogyasztják zöldkagylót napi táplálékként!

Account Options

Az ízületekkel kapcsolatos egyik gyakorta előforduló probléma nem más, mint a porckopás. A porc lényegében hasonlít a gumihoz — a csontok végein található, és elsődleges feladata, hogy csökkentse az ízületek gyulladáscsökkentő gyógyszerek osteochondrosis nevekhez a mozgásnál.

akut fájdalom, amikor a csípőízületben jár

A porckopás világszerte kagyló fájdalom harmadik leggyakrabban előforduló mozgásszervi megbetegedés. Nem csak idős korban gyakori; hiszen a jelentős túlsúllyal élők, a kemény kagyló fájdalom munkát végzők, a rendszeres fizikai megterhelés alatt álló sportolók, de még a várandós kismamák is extra mód terhelik meg ízületeiket.

A nem megfelelő, vitaminszegény étrend is elvezethet a betegséghez.

Porckopásnál egyre fokozódó fájdalom jelentkezik az adott ízület környékén; az ízület terhelhetősége az idő előrehaladtával egyenes arányban csökken. A szervezet a fellépő fájdalom ellen úgy próbál védekezni, hogy a terhet átadja egy szomszédos ízületnek.

akupunktúra és ízületi fájdalmak

A porcszövetek regenerálódása és gyógyulása hosszú időt vesz igénybe, mivel ellentétben az izomszövetekkel nincs közvetlen vérellátása, így a felépülés üteme lassul. A porc kiszárad, és olyannyira elhasználódik, hogy előbb-utóbb már szabad kézzel is tapintható a probléma egy adott ízületnél.

Fontos tehát a porcszövetek tápanyag-utánpótlásáról gondoskodnunk.

Zöldkagyló kivonattal ízületeinkért

A zöldkagylóban található glükozamin a porcok épségéért és egészségéért egyaránt felel, továbbá a porcszövetek újratermelődését is elősegítheti. A rendszeres zöldkagyló fogyasztás segít megőrizni a porc rugalmasságát, és segít megakadályozni a porckopás folyamatát; vagy hogyha a folyamat már bekövetkezett, akkor bizonyított, hogy az sikerrel visszafordítható.

Zöldkagyló kapszula.

metatarsopharyngealis arthrosis