Campaign Monitor


HIRDETÉSI AJÁNLAT

A 2016-os év 2. leglátogatottabb esküvői magazinja lettünk!

Nagy tömeg vs. jegyespárok?

Az utóbbi évek KSH statisztikái szerint éves szinten 40-45.000 házasságkötés van Magyarországon. Legfőképp ezért hangsúlyozzuk a hirdetőink számára azt, hogy a weloveweddings.hu célja nem a napi több tízezres egyedi látogatói számok elérése, hanem a valódi menyasszonyok és vőlegények minél nagyobb arányú elérése, számukra értékes és magas minőségű tartalmak biztosítása. Emiatt éves szinten – ha a konkrét és valós célcsoportot nézzük –  sem lehet nagyobb a célközönség a 78-80.000 egyedi látogatónál. A potenciális célközönségünk így is havi szinten 8-10.000 fő közé kerül, melyek nagy arányban jegyespárokból, de leginkább menyasszonyokból áll. Minden cikkünket folyamatosan hirdetjük a közel 10.000 fős Facebook oldalunkon célzottan, jegyes kapcsolati státuszú felhasználókra célozva.

Esküvői online magazinunk a legfrissebb (2017.01.01) látogatottsági analitikái alapján havi szinten 8-10.000 egyedi látogató és 16000 oldalmegtekintés van oldalunkon, ebből 87% nő és 78% 18-34 év közötti.

Célcsoportunk számára folyamatosan értékes tartalmakat biztosítunk. Tippeket, inspirációkat, kreatív ötleteket és hazai esküvői szolgáltatókat mutatunk be az oldalunkon úgy, hogy az segítse az esküvőjüket szervező jegyespárokat az ötletek gyűjtésében és döntési helyzeteik meghozatalában.


MINDEN ÚJONNAN JELENTKEZŐ PARTNERÜNK SZÁMÁRA 25%-OS KEZDŐ KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK BÁRMILYEN HIRDETÉSI FELÜLETRE VAGY HIRDETÉSI CSOMAGAJÁNLATRA!

PR cikk – Szponzorlált bemutatkozás szöveges, képes, videós tartalommal egyszerű bemutatkozótól kezdve az interjús cikken át az esemény bemutatásáig.

(+ajándék 5000 Ft Facebook kiemelés kupon jegyespárokra célozva)

 

Aloldal  – Nyereményjáték vagy esemény bemutatása esetén kiemelt megjelenést tudunk nyújtani a különböző hirdetési felületeinken, melyben egy egész aloldalt is biztosítunk kiemelt menüponttal. (min 1 db PR cikkes megrendelés esetén bérelhető)

 

Leaderboard – A főoldalon és minden további oldalon az oldal felső részében található banner 728×90-es méretben.

 

Wallpaper banner – Az oldal háttere, mely mind a két oldalon vertikális banner megjelenési lehetőséget ad. A görgetést folyamatosan követi.

 

Scrollable ad – A főoldalon a rovatok közé helyezett 940 pixel széles, nagy méretű, görgetést folyamatosan követő banner.

 

Roadblock – Minden cikktörzsben az első bekezdés utáni banner 728 pixel széles méretben.

 

Medium rectangle – A főoldalon jobb oldalon megjelenő 336×280 -as banner. ( A főoldalon 2 helyen is)

 

Half page – A rovatok listázásánál, valamint a cikkeknél jobb oldalon megjelenő 300×600-as banner.

 

Scrollable rectangle – A rovatok listázásánál, valamint a cikkeknél jobb oldalon megjelenő görgetést folyamatosan követő 336×280 -as banner.

 

Post bottom –  Minden cikktörzs végén megjelenő banner 728 pixel széles méretben.

 

Közösségi média – Oldalunk látogatóinak 65%-a közösségi csatornáinkról érkezik. Facebook oldalunkat már több mint 8700 fő követi, jelentős részük jegyespár a célcsoportra célzott hirdetésünk miatt. Ezen kívül Pinterest, Google+, Twitter és Youtube csatornáinkat is folyamatosan frissítjük.


Kapcsolat

Amennyiben hirdetne az oldalunkon vagy hirdetéssel kapcsolatos kérdése van kérjük írjon az alábbi email címre és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot: sales@weloveweddings.hu

2017 Weloveweddings.hu - Az online esküvői magazin © Minden jog fenntartva | Kreatív esküvőmagazin az esküvői ötletek, esküvői trend és esküvői hírek oldala.


2017 - Weloveweddings.hu