Kedves (leendő) Partnerünk!

Először is a weloveweddings.hu csapata köszöni az érdeklődésedet! Nyilvános webaudit alapján online magazinunk már Magyarország legolvasottabb esküvői magazinjai között szerepel!

Olvasóink 85%-a nő, 72%-a 18-34 év közötti. (2015-ös év adatai január-december között)

A hazai professzionális esküvői fotósoknak és videósoknak a megjelenés INGYENES! Ehhez az alábbi űrlapot kell kitölteni.

Mielőtt kitöltőd az űrlapot, az alábbi feltételeket mindenképp olvasd el :

Esküvői fotósoknak és videósoknak a bemutatkozási lehetőség 1-1 esküvői nap teljes bemutatásával lehetséges a Valódi esküvők rovatban. A “Bejegyzés címe” mezőbe kell beírni az alábbi szöveget “A hét esküvője: menyasszony és vőlegény keresztnevei“. A “Bejegyzés törzse” mezőbe kell beírni azt a szövegtörzset, amit a cikkben majd szeretnénk megjelentetni. Ugyanitt kell feltüntetni azokat az esküvői szolgáltatókat, akik végigkísérték a nagy napon a párt. A “Megjegyzés” rovatba kérjük a szerkesztőknek szánt saját üzenetedet írd. A “Csatolmány” opciónál kell feltölteni az esküvői fotókat (maximum 50 db, 750 pixel széles kép .zip formátumban!). Videók esetén a “Bejegyzés törzsébe” kérjük add meg a videó linkjét.

Amennyiben nem sikerült a feltöltés vagy kérdésed van, úgy az info@weloveweddings.hu-ra küldj egy levelet.

FONTOS!

Amennyiben szerkesztőségünkhöz nem érkezik az oldal minőségi elvárásainak megfelelő  szakmai cikk, vagy nem érkezik olyan tartalom ami az oldal arculatára releváns úgy azt nem áll módunkban megjelentetni!
  • Az oldalon PR cikkel (Interjú vagy Bemutatjuk rovat) vagy szakértői rovatban (Tippek, trükkök, Inspirációk, 10 dolog stb.) való megjelenésre, illetve kiemelt banneres (főoldalon, cikkek mellett és cikktörzsben) hirdetés vagy nyereményjáték kiemelésére is lehetőség van. Ehhez kérlek töltsd le a médiaajánlónkat itt és vedd fel velünk a kapcsolatot itt!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Milyen szolgáltató vagy? (kötelező)

Bejegyzés címe (kötelező)

Bejegyzés törzse (kötelező)

Megjegyzés

Csatolmány (Max. 15 mb és .zip vagy .rar kiterjesztés legyen! A feltöltés a küldés gomb megnyomása után indul el!)

Ha valamiért mégsem sikerül, akkor írj levelet az info@weloveweddings.hu címre.