Kötőszövet előkészítése. Kontraktubeks - előkészítése hegek és striák


Hegek nem lehet eltávolítani, de a segítségével a komplex hatások, beleértve a felhasználás Kontraktubeks tehetők láthatatlan. Hegek és striák Striák - Kap egy nem vesztegette az időt - Ez kötőszövet előkészítése ugyanaz.

a csontok és az ízületek fájnak

Hegszövet zárja a kötőszövet előkészítése bőr, ízületek, belső szervekés nyújtás - hiba kollagén rost, amelynek alapja a átlagos kötőszövet réteg a bőr irha. Scars - következtében sebek, égési és egyéb sérülések, terhességi csíkok - következtében a hormonális változások, túl sok stretching a bőr vagy a túl gyors fogyás. A szerkezet három részből áll Kontraktubeks hagyma kivonat, heparin és allantointamelyek együttműködnek egymással, hatással a kötőszövet, amely alapján a heg.

a csípőízület acetabulumának károsodása

Befolyása alatt Kontraktubeks kötőszövet érlelődik gyorsan, elvékonyodik, és kevésbé észrevehető. Ha a normál érése a heg is több kötőszövet előkészítése folytatni, vagy akár évekig is, feltételek szerint Kontraktubeks jelentősen csökkent.

Ennek az az oka egyrészt Kontraktubeks stimulálja a kollagén kötőszöveti sejtek által fibroblasztok, és a többi elősegíti a reszorpciót a felesleges kollagén amikor az heg kötőszövet előkészítése. Ennek eredményeként, a seb gyógyulását először gyorsan lágy kötőszövet gazdag kollagén, amely az úgynevezett granulálás, és a heg válik konvex és világos rózsaszín, hogy áthatja a vérerek.

Ezután befolyása alatt Kontraktubeks a kötőszövet szisztémás betegségei közé tartozik a heg kezdődik zapustevat és a felesleges kollagén - oldódik, így a heg gyorsan elhalványul, és összezsugorodik.

Kérlek kattints ide, ha a dokumentum olvasóban szeretnéd megnézni! Ekkor a szimpatikus beidegzést paraszimpatikussá hangoljuk.

Kontraktubeks kell alkalmazni sokáig. Ha a heg, friss - nem kevesebb, mint egy hónap, és a régi durva hegek Kontraktubeks alkalmazni, legfeljebb hat hónap.

Ezt töltik ki a kötőszövet bizonyos sejtjei által termelt kötőszöveti rostok és a mikroszkópos szinten kötőszövet előkészítése nélkülinek tűnő kötőszöveti alapállomány. A funkció függvényében a kötőszövet számos formában fordul elő. A legáltalánosabb típusok a laza rostos és a tömött rostos kötőszövet. A kötőszöveti sejtek, rostok és az alapállomány soron következő leírása a laza rostos kötőszövetre vonatkozik. A speciálisabb többi kötőszövetféleség részletes ismertetésében így majd már csak utalnunk kell arra, hogy a laza kötőszövetnél tárgyalt különböző sejtes és extracellularis elemek milyen mértékben, arányban és milyen speciális elrendezésben vesznek részt bennük, mely szempontok a kötő- és támasztószövetek osztályozásának alapjául szolgálnak.

Hogy fokozza a hatást, néha a gél tetejére kötést - ez segít enyhíteni a durva sebhelyet. Kontraktubeks jellemzője az, hogy fel lehet használni más gyógyszerekkel kombinációban, gyógyhatású és kozmetikai eljárások.

Milyen betegségeket nevez kontrkatubeks Kontraktubeks használható minden betegség, amely alapulnak elterjedése kötőszövet előkészítése.

az ízületi gyulladások tünetei

Ez nem csak a hegek a bőrön és a nyálkahártyákon a sebek, égési sérülések, és a műtét után. Kis hegek néha után is fennmaradnak acne vulgaris - Kontraktubeks pozitív hatást gyakorol az érés és teszi kevésbé észrevehető. Mint valaha ilyen esetben van rendelve, hogy a gyógyszer, a gyorsabb a folyamat érése a heg.

térdfájdalom idegek miatt

Kontraktubeks gyakran használt kezelésére keloidok - konvex vörös fényes hegek hajlamosak a gyors terjedése. Elnyomja a fejlesztés felesleges kollagén rostok Kontraktubeks állíthatja meg a növekedés több keloids.

Betekintés: Szegment, kötőszöveti és periostealis masszázs

Nem szükséges, persze, remélem, hogy a keloid heg jelentősen csökken, így hegek - következtében az örökletes tulajdonságok kötőszövet, szükség van a hosszú távú komplex kezelés, de Kontraktubeks felgyorsíthatja ezt a folyamatot.

Kontraktubeks széles körben használják a kezelésére degeneratív ezek alapján a metabolikus rendellenességbetegségek, az ízületek és a gerinc. Anyagcsere-betegségek az ízületek nevű arthrosis, a belsejében a közös előfordul elterjedése kötőszövet, amely megsérti a motoros funkció.

Osteoarthritis kötőszövet előkészítése általában vagy fokozatosan vagy az idősek, vagy a bántalmak után, valamint gyulladásos betegségek az ízületek. Persze, néhány szerek a kezelésében külső kötések nem, azonban, kombinálva más kezelésekkel Kontraktubeks jó hatással.

Metabolikus rendellenességek A gerinc hívják osteoarthritis. Ugyanakkor megtöri a tömítés között a kötőszövet előkészítése porckorongokzavart táplálkozás a szövetek, kötőszövet növekszik, ami korlátozhatja gerincvelői idegek kinyúló a gerincvelő.

  • Ízületi duzzanat fájdalom
  • Rögzítés[ szerkesztés ] Kémiai rögzítés formaldehiddel vagy más vegyszerekkel[ szerkesztés ] A kémiai rögzítőszereket a szövet lebomlása ellen és a sejtek és szubcelluláris komponensek, például sejtmag, mitokondriumok strukturájának megőrzéséhez használják.
  • Hogyan maradjunk egészségesek és fiatalosak, avagy mi a csuda az a fascia?

És ebben az esetben Kontraktubeks is segíthet. Végül, miután a különböző betegségek, sérülések és égési sérülések néha mentett tartós összehúzódás csökkenése az izmok és inak, hogy megzavarja a funkciót a végtagok.

Hogyan maradjunk egészségesek és fiatalosak, avagy mi a csuda az a fascia?

A hosszan tartó összehúzódása a izom helyébe kötőszövet. Az intézkedés alapján az izmok és inak Kontraktubeks megpuhult, görcs csökken, felesleges kötőszöveti szövik enyhén csökkent a mennyiség.

Kontraktubeks lehet alkalmazni, hogy a terhes nők, szoptató nők, gyermekek, ellenjavallat csak egyéni intolerancia alkatrészek. Kontraktubeks - felkészülés külső használatra, ami lehet egy jó mellett az alap kezelési módszerek. Galina Romanenko.